Pályázatok

ED-16-2016-0009 Speciális és innovatív papíripari fejlesztések, jövőbeni K + F projektek disszeminációja és műhelybeszélgetés a CLB Packaging (volt Budafoki kartongyár) területén. A kísérleti papírgép bemutatása és a jövőbeni innovációs fejlesztési lehetőségek kommunikációja az egyetemi és a papíripari és kapcsolódó üzletágak piaci szereplőinek részvételével.

Bővebb információért kattintson ide!

KMOP-1.1.4-09-2009-0097 Új biztonság, új kihívások a csomagolástechnikában - Különböző típusú gyógyszeripari és fogyasztói csomagolóanyagok BRAILLE írással történő ellátása, valamint hamisítás elleni védelem nyomdai jelöléstechnikai módszerek alkalmazásának fejlesztése

Európai Uniós előírás a gyógyszeres dobozokon bizonyos információkat Braille-írással, azaz a vakok számára olvasható módon feltüntetni, amely a jövőben kiegészül a gyógyszeripari termékek hamisítás elleni védelemével. Az ehhez szükséges legmegfelelőbb technológia feltárásához kapcsolódott a CLB Packaging Kft. kutatási projektje, mely a KMOP-1.1.4-09-2009-0097 „Vállalati innováció ösztönzése” című pályázat keretében elnyert közel 89 millió Ft támogatás segítségével valósult meg.

Bővebb információért kattintson ide!

KMOP-1.13-09/C-2010-0007

A projekt célja olyan jövőbemutató jelöléstechnikai módszerek kialakítása, melyek elősegítik a CLB Packaging Kft. által gyártott dobozok és egyéb csomagolóanyagok egyszerű, gyors, könnyű, marketinghatást nem zavaró azonosítását. A projekt során olyan eljárásokat kívánnak kifejleszteni, melyek segítségével növelhetik piaci részesedésüket mind az FMCG, mind a gyógyszeripari, mind a kozmetikai luxustermékeket forgalmazó cégek piacán.

A projekt témája három fő szegmensre terjed ki, az RFID (rádiófrekvenciás azonosítás) alkalmazhatóságának vizsgálata a különböző csomagolásokon át, az UV-infra vonalkód megvalósíthatóságának feltérképezése mellett a QR kód felviteli lehetőségekig.

Bővebb információért kattintson ide!

FP7-REGIONS-2012-2013-1 Erőforrás-hatékonyság műanyagok kiváltásával bioműanyag alkalmazásokkal, különös tekintettel a csomagolóiparban

Bővebb információért kattintson ide!

KMOP-1-2-5-09-2009-0009 CLB SYS-PACK integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése

Bővebb információért kattintson ide!

KMOP-2011-1.1.4/A/A-2011-0040 Különböző környezetbarát papíripari bevonó és adalékanyagok fejlesztése, valamint nyomtatott kartontermékek modern bemintázási technikáinak bevezetése a CLB Packaging Kft.-nél”

Bővebb információért kattintson ide!

Termékismertető